INVITAȚIE

Vă invit să participați activ, alături de administratorul acestui blog la publicarea de articole. Toți cei interesați pot solicita, și vor primi dreptul de a publica articole. De exemplu, pentru fiecare grupă din grădiniță, să dăm posibilitatea câte unei persoane să publice. Astfel, pe acest blog, vom crea locul de întâlnire a tuturor părinților cu copil, sau copii în grădiniță, precum și persoanelor cu responsabilități , angajate în această grădiniță. Cu această ocazie, pe lângă reprezentantul fiecărei grupe, invit Directorul, Educatoarele, precum și personalul administrativ să solicite această posibilitate. Este o chestie pur tehnică, fiecare persoană care solicită, va primi DREPTUL să publice pe acest blog. Când am spus câte un reprezentant, pe grupă, nu am vrut să sune restrictiv, fiecare persoană, care are legătură cu această grădiniță, dacă solicită, va primi dreptul să publice . Pentru cei mai puțin obișnuiți, cu aceste lucruri tehnice, nu este vorba de comenta un anumit articol, ci să deschidă ei singuri un nucleu de discuție din cadrul acestui blog. De exemplu pot fi probleme ce nu interesează pe toată lumea, probleme ce țin strict de O GRUPĂ . Atunci fiecare va merge și își va spune părerea pe respectivul articol. Bineînțeles, din nou nu trebuie văzut restrictiv acest exemplu. Pot fi persoane, care sunt capabile să dea detalii complete despre anumite probleme, chiar dacă nu fac, sau nu mai fac  parte din acea grupă.

Vreau să mulțumesc foarte mult tuturor care au comentat pe acest blog. Sunt mândru de nivelul de discuție și de modul de exprimare. Vă felicit și vă rog pe Dumneavoastră cei care ați postat deja, să menținem ridicat nivelul discuției. Pentru cei care vor posta articole sau comentarii, vă rog foarte mult să rămânem la același nivel. Sunt convins că se poate pune în discuție ORICE PROBLEMĂ, ÎNTR-UN MOD CIVILIZAT. Dacă cineva își ia libertatea să folosească cuvinte triviale, sau o exprimare îndoielnică, VOI ANULA IMEDIAT dreptul de publica sau comenta pe acest blog.

Vă cer scuze pentru aceste observații, dar mă simt obligat să le fac.

Încă o dată felicitări și mulțumesc celor care au comentat până acum pe acest blog.

Administratorul blogului

Anunțuri

4 păreri la “INVITAȚIE

 1. Buna ziua! Numele meu este Adriana Simionescu si sunt „casierul” grupei mijlocii C, din cadrul gradinitei 38. As dori sa particip activ in cadrul acestui blog; de asemenea doresc sa ma implic mai mult in activitatile comitetului de parinti. Pentru orice clarificare/nelamurire pot fi contactata la aceasta adresa de mail: adriana.opran@gmail.com sau la acest numar de telefon: 0726.260.–. Va multumesc pentru initiativa si imi doresc sa colaboram fructuos pe viitor!
  Va urez un sfarsit de saptamana linistit!
  Adriana

 2. Buna seara! Credeti ca ar fi o idee buna sa adaugam o sectiune noua blogului in care sa discutam si alte subiecte pe langa cele despre comitet? Ca exemplu: viitoarea serbare de sfarsit de an sau subiecte generale despre activitatile extracurriculare (karate, dans, germana etc)? Banuiesc ca am putea sa facem un mini-panou per grupe in care sa afisam informatii si pentru parintii care nu au timp la gradi, de dimineata sa afle tot ce trebuie si prefera un link pe care sa-l acceseze pentru a se informa. Zic bine?

  • Este o idee excelenta, astfel și doamnele educatoare pot comunica mai ușor cu părinții, nu am văzut până acum nici un comentariu al personalului grădiniței, sincer m-as bucura foarte mult să văd că există o comunicare deschisă între noi părinții, doamnele educatoare și conducerea instituției. Așteptăm impresii, propuneri și de la celelalte grupe din grădiniță.

  • O idee excelenta. Sigur ca se pot dezbate cit mai multe subiecte.
   S-a inceput cu dezbaterea despre comitet si asociatia de parinti (trebuia sa incepem de undeva), dar ne putem extinde cit de mult dorim.
   O informare a ceea ce se discuta in asemenea sedinte (pe toata gradinita) se impune a fi necesara pentru ca, exact cum ati scris „parintii nu au timp la gradi sa afle tot ce trebuie” si putem sa ne trezim ,la un moment dat, pusi in fata faptului implinit, prea tirziu ca sa mai luam atitudine si sa ne facem auzite parerile.
   De ex. unul din subiectele expuse( chiar si anul trecut) este faptul ca primaria ar dori (deocamdata,ne aflam la nivel de vorbe) sa inlocuiasca hrana gatita in gradinita cu hrana adusa de firmele de catering, pe motiv ca s-ar face economie la buget.
   Sunt curioasa oare citi parinti au aflat despre aceasta idee a primariei- ce vizeaza toate gradinitele de stat din sectorul 3 : ADUCEM FIRMELE DE CATERING IN GRADINITE CA SA FACEM ECONOMIE !!!!!!!!!
   La ultima sedinta ni s-a adus la cunostinta ca primaria face presiuni pentru implementarea viitoare a acestei idei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s