ADUNARE GENERALĂ A COMITETULUI DE PĂRINȚI , GRĂDINIȚA 38

Stimați părinți, se pare că ne învârtim în jurul cozii, fără să ajungem la nici un rezultat.

Văd că toată lumea , se duce și întreabă pe Dna. Director a grădiniței :

-”Am fost ales în comitetul de părinți pe grădiniță, mai sunt în funcția în care am fost ales ?”

GATA, NU MAI ACCEPT, NOI PĂRINȚII NE VOM ALEGE REPREZENTANȚII ȘI ÎI VOM ADUCE LA CUNOȘTINȚĂ CONDUCERII.

PROPUNERE :

Întrunirea Adunării generale, online, pe parcursul  unei săptămâni, începând de astăzi.

Noi, părinții, vom stabilii cine face parte din acest comitet și ce funcții pentru fiecare.

Nu este treaba D-nei Director să ne aducă la cunoștință cine și ce funcție are în comitet.

În această perioadă vom putea face propuneri, cu privire la viitorii membrii ai acestuia.

Condiții de participare la alegeri și dezbateri :

 • Părinți sau întreținători legali care au copii în Grădiniță. Orice părinte care are copil în grădiniță are dreptul la o opinie, nu numai Membrii Comitetului de Părinți pe Grupă.

Condiții pentru a putea fi ales în Comitetul de Părinți pe Grădiniță :

 1. Persoana aleasă trebuie să accepte să facă parte din Comitet,
 2. Persoana aleasă, să aibă timp și să dorească să participe la acțiunile care țin de specificul acestei organizații (Comitetul de Părinți pe Grădiniță). Să nu avem ulterior situații frecvente de neparticipare la diverse acțiuni, întâlniri, ședințe etc, motivate ”nu am avut timp”. Cel mai bun exemplu, Președintele Comitetului a participat la ultima ședință?
 3. Persoanele care vor forma acest Comitet, vor informa periodic și ori de câte ori este nevoie prin intermediul acestui spațiu virtual, cu privire la problemele care privesc părinții copiilor din grădiniță.

După părerea mea, aceste condiții sunt suficiente, pentru a crea un nucleu închegat, și totodată un curent de opinie de luat în seamă.

Pentru început, așteptăm ca cei care pot și doresc, să se ofere de la sine.

Nu pot să nu fac și două propuneri, una în poziția de președinte pe Dna. Măriuca Pistol, și pe Dna Cornelia Roșca, într-o poziție ce necesită implicare, ambele Doamne, au copiii la grupele mici, vor avea timp să construiască ceva pe perioada cât au copiii în grădiniță. De asemene, Dl. Ivescu să facă parte din comitet, poziția să o stabilim ulterior. În acest moment nu știu care este numărul de membrii și ce poziții. Cred că și în Consiliul de Administrație, este un reprezentant al părinților. Cine are informații să le publice.

Aștept reacții pe această temă, și sper că cele două persoane propuse de mine vor accepta provocarea.

După alegerea comitetului, vom elabora un document, ce va fi adus la cunoștința conducerii Grădiniței 38.

Abia după aceea,  vom trece la toate verificările și deciziile care trebuiesc luate pentru bunul mers al activității, în ce ne privește, pe noi părinții. Cine dorește să trimită părere pe e-mail, o poate face la adresa gradinta38@gmail.co , de aici va fi preluată de mine și postată pe blog. Această adresă de e-mail este adresa blogului. Puteți trimite orice pe această adresă, și va ajunge să fie publicat pe blog.

Vasile DUMITRU, grupa mică B

Reclame

5 păreri la “ADUNARE GENERALĂ A COMITETULUI DE PĂRINȚI , GRĂDINIȚA 38

 1. Va propun ca aceasta postare sa fie formulata sub forma unui anunt (adica scut si la obiect) si postata la intrarea in gardinita (sau in orice alt loc vizibil pentru toti parintii) impreuna cu adresa web a blogului si adresa de mail.

  Astfel se vor putea inscrie toti parintii care doresc sa se implice si sa fie la curent cu ceea ce se intampla in gradinita.

 2. Buna ziua, dar mai ales stop !!!!!
  Nu vreau sa se inteleaga gresit, comentariul meu a fost strict legat de problemele ridicate.Nu am nici o legatura cu functia de casier?!!!??? de unde s-a nteles asta nu stiu! Au fost simple comentarii intrun spatiu ce se doreste de comunicare si atat.Punct.

  • Vă rog să mă iertați, a fost greșeala mea, așa cum o să observați am șters acea afirmație, încă o dată, vă rog să mă iertați. Intenția mea nu se schimbă, în sensul că, numai dacă avem reprezentanții noștri putem să avem un cuvânt de spus cu privire la ce se întâmplă în Grădiniță.

 3. Buna ziua,

  Stie cineva daca maine gradinita este deschisa?In mass media s-a anuntat ca primaria generala a anuntat ca maine din cauza conditiilor meteo vor fi inchise scolile si gradinitele din Bucuresti, iar la telefonul de la gradinita nu raspunde nimeni!Stie cineva ceva in acest sens?
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s