Catering?????

Subiect de discutat:

Astazi, 22.10.2013, pe holurile gradinitei se vehicula ideea ca se va renunta la bucataria proprie a gradinitei, iar mancarea o sa fie asigurata de o firma de catering. Avand in vedere ca noi, parintii, platim pentru mancare, cred ca avem dreptul sa stim a cui este acesta „idee fantastica” cu care binenteles ca nu sunt de acord. Cred ca toata lumea stie ce „sanatoasa” este mancarea de la firmele de catering, mai ales cand aceste firme de catering sunt apropiate primariilor si deci controale aici nu se fac in veci. A venit timpul sa nu mai lasam pe nimeni sa decida pe banii nostri si mai ales ca este vorba de sanatatea copiillor nostri.

Valentina Mincu

Reclame

4 păreri la “Catering?????

  1. Am auzit si eu acelasi lucru, cu care, ca si dvs., nu pot fi de acord! Este de neconceput sa dai copiilor mancare tip catering… Mai mult, am inteles ca azi se organizeaza licitatia in cadrul Primariei! Este foarte trist ca Gradinita nr. 38 a ajuns atat de jos si ca se supune directivelor de partid 😦

    Cassiana Ali

  2. Mi se pare inadmisibil sa se intample asa ceva. Alimentatia copiilor ar trebui sa fie pe primul plan, iar sistemul catering nu este sub nici o forma adecvat pentru ei.

  3. De ce vorbiți numai de catering? Pentru majorarea de la 12 la 14lei/zi pentru hrană nu ziceți nimic? Am văzut cum o mulțime de părinți, au semnat , fără să întrebe măcar : ”Ce puneți în plus la masa copiilor , dacă noi plătim în plus?” . Dacă se face un calcul nici suma de12 lei/zi nu o pot justifica, în sensul că dacă s-ar cumpăra produsele de la SUPERMARKET, fără negociere, ar fi mai mult decât suficient. Nu mai vorbim de faptul că furnizorii actuali, sunt cel puțin discutabili.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s